XKEY/XKEY GECKO
IDe kerül minden, ami a XKEY/XKEY GECKO cuccokkal kapcsolatos
DVD-flash és JTAG hack
IDe kerül minden, ami a XKEY/XKEY GECKO cuccokkal kapcsolatos
Sziasztok!
JTAG HACK és Free60 Project témáját érintő minden kérdést ide tegyetek fel.
Prodi tutorja: Az XBReebot installálása
További linkek:
Ide mindent ezzel kapcsolatosan: észrevételt, tapasztalatokat, kritikát, esetleges kérdéseket.
A jelenlegi verzió: 1.6 Rev 4
Ha nem az épp aktuális verzióval kapcsolatos a kérdésed, akkor mindenképp írd le a verziót is.
Elérkezett idő, hogy ne mindig mások cuccát használjuk, használjuk a magunkét, nincs magyar LIVE, nincs magyar Xbox, de van magyar Xbox Fast Flasher.
És itt pedig a használatával kapcsolatos dolgokat beszélhetjük meg.
Szeretném valamelyik Admint megkérni hogy nyisson egy uj témát az xbox 360 / Moddoláson belül Case avagy látványmod. Xbox Classicnál van ilyen. Én most szeretném tuningolni a gépet. És el kellene egy pár segítség. Előre is kösz. udv
Nos, ezt itt azért csináltam, mert nincs alapvetően arról sehol tapasztalat, hogy milyen hardware-el rendelkeznek a PC-ben azok az emberek, akik az otthoni flash-t elvégzik.
Éppen ezért megköszönném, ha ide olyan hozzászólások kerülnének, ki milyen HW-t használ otthona flasheléshez.
Hozzászólás formája:
- PC Alaplap
- PCI-os SATA kártya (ha az van)
Sziasztok volna egy két kisebb problémám:)
Naszóval VGA kábel üzemel rácsatlakoztatva a monitorra. Szép a kép jó az élet, namost a probléma a következőképpen alakul:
Ide kerül minden leírás és kérdés arról, hogy hogyan kerülhet bele NEM eredeti MS hdd az Xbox 360 HDD tokjába...
(Ez a tutor csak a gyári állapotú X360 Slimre vonatkozik. RGH-s gépbe bármilyen HDD-t használhatsz.)
Íme egy tutor arról, hogyan használhatsz nem MS hdd-t az Xbox 360-hoz: KATT
Halihó Mindenkinek!
Most fejeztem be a moddolást. A coolert a gyári cooler csatlakozójára kötöttem be. Szerintem jó lett a dolog mert ami levegő kijön a boxból arra még azt sem tudom mondano hogy langyos, inkább hideg.
Akkor beszéljenek a képek. KÉP 1 KÉP 2
És egy másik hűtésmod tutor xdavex67 tollából, ami érdekes lehet számotokra