Forza Motorsport

- Maximum szint, összes pálya
lépj be "nOsLiW" profilnévvel, hogy kilockold az összes pályát és az 50-es szintről indulj.

- Extra credit
lépj be "tEAm4za" profillal, hogy 900.000.000 credittel indulj, ami lássuk be nem kevés

- Pénzcsinálás 2
Karrier módban vegyél egy VW Jetta VR6-ost és vásárold meg hozzá az összes lehetséges Engine upgrade-t (csak ezeket, új motort ne az Engine Swap alatt!). Miután minden upgrade-t megvettél vásárold meg az új motort, amelyik 2500 CR-be kerül. Ezt a játék automatikus felszereli. Tedd vissza az eredeti motort és így ha eladod a frissen vásárolt motort, azért kb. 40.000 CR fogsz kapni (2500-ért vetted). Vedd meg újra 2500-ért, cseréld vissza az eredetit és újra eladhatod. Majd vedd meg újra és add el újra...
Megj! egyzés: ez csak a még nem patch-elt játéknál működik, amivel még nem voltál LIVE-on.

- Pénzcsinálás 3
Vegyél egy Corvette Z06-t (A2 class) és vásárolj meg hozzá mindent kiegészítőt. Ezután válaszd a "swap engines"-t. Ott egy motornak kellene lennie 32.000 CR-ért. Vedd meg és így S4-es lesz a kocsi. Majd tedd vissza az eredeti motort és add al a másik motorodat, amiért így kb. 100.000 CR-t fogsz kapni.
Megjegyzés: ez csak a még nem patch-elt játéknál működik, amivel még nem voltál LIVE-on.

- Még mindig a pénz (ez nem cheat, csak ötlet)
Ahhoz, hogy egy kis extra pénzhez juss, kapcsold ki a "suggested line indicator"-t (difficulty alatt). A pályán egyébként is látod az ideális íveket a kanyaroknál a fekete nyomokból.

- Még egy kis plusz pénz, de most online-ban
Xbox Live-on hostolj egy gamét. Minél több embert gyűjtesz össze, annál több pénzed lesz. Válaszd a Test Track Oval pályát és állíts be 1 kört. Indítsd el a játékot ! és várd meg míg mindenki átmegy a startvonalon. Majd nyomd meg a pasue-t (de csak a host nyomja meg!), így visszakerülsz az "előszobába" (lobby). Itt a beállítások alatt állítsd a körök számát 75-re. Várd meg míg mindenki befejezi a kört, addig ne lépj ki! A többiek így 75 kör után kapják meg a pénzüket, míg csak 1 kört tettek meg. A győztes 300-400 ezret között kap, de ha a nehézségi fokot feljebb állítod akár 700 ezret is!

- Ablakszínezés ingyen
Scrollozz át azon a színen, amit szeretnél, majd nyomd meg a B-t, így az ablak színes lesz, de ingyen!

- Könnyű szintemelés
vegyél egy Chevrolet Corvette C6-ot, upgradelt fel addig, hogy maradjon az A class-ban. Majd lépj be az A class championship-be (Professional Event), ott pedig válaszd a Sunset Peninsula: Speedway-t. Megnövelheted a nehézségi fokot, hogy többet keress és így akár 36 ezret is kaphatsz versenyenként.

- Ha elfogyott a benya... (csak manuális váltóval működik!)
Mikor a kocsi teljesen leállt, válts vissza 1-esbe, majd gyorsan 2-es! be és közben adj gázt is neki. Így a kocsi elindul 1 mph-el. Folytatva ezt a gyors váltogatást az autó fokozatosan felgyorsul. Amikor úgy néz ki, hogy már nem akar nőni a sebesség, akkor próbáld meg ugyanezt a 2-es és 3-as sebességgel.

- Multi-view mód
Köss össze két vagy több XBOX-ot system linkkel, mindegyikben legyen játék lemez. Indítsd el mindegyiken a játékot, majd lépj be az beállításokba. Állj rá a "Credits"-re, amjd kattints a bal-analóg karral. "New Cockpit Settings"-nek kellene megjelennie. Ha nem akkor kattintás közben húzd lefelé is a kart. Állítsd be a "Host" opciót az egyik XBOX-on, a másikon (többin) pedig a kívánt nézetet. Indítsd el a játékot a host-on, így a többi box is elindítja a kiválasztott pályát a kiválasztott nézetből.

- Javaslatok a Drivatar okítására
A Drivatara tanítása hosszadalmas feladat. Bár kiképezni egy olyan Pótsöfőrt, ami meg is tud nyerni egy futamot még így is sokkal rövidebb ideig tart, mint a hihete! tlenül hosszú "Endurance Career" futamok.
Az alábbi pár dolog segíthet ebben:
**Lassan menj - az nem segít, ha minden kanyart 150 mph-val veszel be és valószínűleg csökkenti a statisztikádat is. Vedd lassabban a kanyarokat, mint ahogy élesben tennéd, de ne túl lassan. Ha túl lassan mész, az pontokba kerülhet. Tapasztalatom szerint, ha lehet tartsd 50 mph fölött a sebességet, bár ez kanyaronként és pályánként változik.
**Használd a "Suggested Line" lehetőséget - Ez merőben leegyszerűsíti a dolgot, megmutatja, hogy a játék mit vár el, hogy vedd be a kanyart.
**Használj többféle autót - a Pótsofőröd az általad használt kocsik típusa szerint is minősít. Például ha egyfolytában egy összkerékmeghajtású autóval mész, a Pótsofőr egy hátsómeghajtásost nem tud majd vezetni.
**Menj minimum 2 kört - Egynéhány minősített kanyar az első körben nem pontozódik. Ez aligha köszönhető a sebesség hiányának.
**A rossz eredményeket felejtsd el - A leckék végén lehetőséged van elmenteni az eredményeket. Ha nem sikerült nincs hatása annak, ha nem me! nted el az eredményeket.
**Ne bízz mindent a Drivatarra a "Carrier" módban - A Pótsofőr minden egyes futam nyereségből elveszi a maga kis részét, szám szerint a 75%-át, így kénytelen leszel te is nyerni, hogy több pénzed legyen és vásárolhass.