Medal of Honor: European Assault

1. Cheat mód
Állítsd meg a játékot, majd tartsd lenyomva a L-t és R-t, és nyomd meg: Down, A, X Black, B, A.Ha mindez sikerült, az "Enter Cheat"-nek kell megjelennie. A következő kódok beütéséhez már nem kell az L + R-t nyomva tartani.

1.1 Legyőzhetetlenség
Lépj be cheat módba, majd white, Black, Y, White, L(2). A megszüntetéshez ismételd meg és minden szintnél újra kell aktiválni. Az életed csökkenni fog, de nem halsz meg, ha 0-hoz ér. Megj.: Bazooka-val vagy gránáttal azért sikerülhet az öngyi

1.2 Végtelen ammo
Lépj be cheat módba, majd L, Y, B, Up, A(2). A megszüntetéshez ismételd meg.

1.3 Teljes Adrenalin
Lépj be cheat módba, majd B, Y, Right, X, A, X.

1.4 Célszemély megölése
Lépj be cheat módba, majd Right, Left, R, L, X, Y. Az a személy, akit a küldetésben meg kell ölnöd, meghal.

1.5 OSS doksi megszerzése
Lépj be cheat módba, majd A, B, R, White, Black, L. A megszüntetéshez ismételd meg.

1.6 "Shellshock" tiltása????
Lépj be cheat módba, majd X, Y, A, B, L, X. A megszüntetéshez ismételd meg.

1.6 "HUD" tiltása????
Lépj be cheat módba, majd Black, L, Black, R, Up, Y. A megszüntetéshez ismételd meg.

1.7 Öngyi
Lépj be cheat módba, majd B, R, White, Y, L, White. Megj: csak "Single player" módban működik

2. Medkitek
Minden sikeres küldetés végén az életben maradt embereid után 1 medkit jár.

3. Revive-ok (újraélesztők)
1 revive jár, ha a küldetés összes feladatát megcsinálod.

4. A géppuskák hatásos használata
Szinte minden küldetésben találsz rögzített géppuskákat. Ezek kezelése nem túl egyszerű és nem túl biztonságos, hisz fix helyről tüzelsz és nem is tufsz lebukni vagy elbújni. Hogy mégis használd ezeket, küldd a közelébe az osztagodat és így ők majd használják helyetted és még az is elképzelhető, hogy jobban

5. Az "Operation Chariot" küldetés gyors "kivégzése"
Az első szint kezdetén támadj rá az ellenségre, használd a géppisztolyodat. A daruból is lőnek majd rád, de nem kell törődni vele. Menj a pálya jobb hátsó részéhez és keres meg a nyílást/tetőt/kivezetést. Ha még van lőszered, további Nácik jönnek, gyorsan lődd őket le. Majd térj vissza a dock első részébe, ahonna jöttél és kész is vagyunk.

6. Rejtett gránátok az "Escape at Dawn" küldetésben
Mikor az utolsó szintjén vagy az első támadásnak és a Panzer áttöri a falat, hagyd, hogy kilőjje a ki házakat. Miután kilőtte, szedd össze az ott lévő gránátokat. Ha eleget szedsz össze, fel tudod robbantani a Párducot. Dobáld őket lehetőleg alá, szépen sorban, kitartóan, eltart egy darabig.

7. Az utolsó feladat az "Operation Virus House" küldetésben
Miután feljuttotál a lépcsőn az udvarra , ahol Von Schrader van, használd az Adrenalin módot, hogy elbánj vele. Majd fuss ki az udvarról, fel a lépcsőn oda, ami korábban el volt barikádozva. Intézd el a két őrt, majd fuss tovább át az ajtón egészen az udvarral szemben lévő, nagy kezelőpanelig. Nyomj A-t, és az utolsó feladat, az "Eliminate Von Schrader and Disable the Dirty Bomb" kész van.

8. "Von Schrader&undefined;s journal" feladat az utolsó küldetésben
Az uccsó küldetésben meg kell találnod Von Schrader naplóját. De ez nem ott van, ahol Von Schradert megtaláltad. Abban a lövészárokban van, amelyik annak rendkívül meredek dombnak az aljában található, aminek a tetején a gépek kilőtték a tankot. Közvetelen az egyik ágyuállás alatt lesz, valamelyik árokban.

9. "Nemezis Bosses" legyőzése
Milőtt szembeszállsz vele, töltsd fel az Adrenalint teljesen. Ezt feljövésekkel könnyedén megteheted . Miután az Adrenalin feltöltődött, ne használd, csak a Boss ellen. Amint meglátod, nyomj Up-t. Így most limitálthalhatatlanságod, viszont végtelen ammód lesz. Ha vadászpuskád van, lődd fejbe párszor. Ha géppisztolyt használsz (Thompson vagy STG-44), akkor fuss felé és lőjj. Másik lehetőség, hogy komolyabb sérülést okozz, az, hogy rakétát használsz (Megj.: ehhez nincs végtelen lőszered). A legjobb, ha van egy jól felszerelt fegyvered. Ha még nem ölted meg a Boss-t, de a mutatód kiürült, keress menedéket. Ha további ellenséges katonák veszik körül, akkor először azokat szedd le és csak utána támadd a Boss-t.

10. A "Nemesis" legyőzése az utolsó küldetésben
Egy M1 Garanddal és BAR-ral indulsz, sétálj le bunkerhez és ott cseréld a Grandot bazookára. Használd a BAR-t és a bazukát meg hagyd meg a "Nemezis"-nek. Így a bazukával meg tudod majd ölni és hatástalaníthatod a bombát.

11. Küldetések:

11.1
Operation Chariot

Feladatok:
1. Keresd meg Captain Becket
2. Hátrálj vissza a Campbeltownra

Menj le a deszkákon, majd jobbra egyenesen a zöld jelzőfüst fele. Ott keresd meg Becket, beszélj vele. Menj vissza a hajóra és közben vigyázz az újabb nácikra.

11.2
Raid on St. Nazaire

Feladatok:
1. Robbants fel a benzin tartályokat
2. Öld meg Klaus Muellert
3. Keresd meg a V2 rakéták üzemanyag speckóját
4. Iktasd ki a "Shore Gun"-t
5. Lődd szét a légvédelmi ágyukat
6. Foglald el a bunkert
7. Térj vissza a Campbeltownra

Menj teljesn jobbra hátra a molón és közben intézd el az ellenfeleket. A moló végénél lesz medkit. Utána egy balos és ott keresd meg a "Shore gun"-t, szereld rá a robbanóanyagot, hátrálj és robbants. Ne felejtsd el a Revive-t felszedni. Közvetlen az ágyutól nem messze lesz egy lejárat, ott menj le. Itt lesz Müller. Intézd el (itt használhatod az Adrenalint). A V2-es iratok a Müller melletti szobában lesznek. Szedd össze őket. Gyere ki a bunkerből, menj a balra lévő épületbe. ott szintén balra lesz egy lépcső a tetőre. Menj fel, ott lesz a légvédelmi ágyu, robbansd fel, majd menj végig vasállványon egészen a lépcsőig és ott le. Itt új feladatot kapsz: foglald el a német bunkert. Ez jobbra előre lesz. Kerülj a bunker mögé, intézd el az ott lévőket, a Revive-t ne feledd!. Menj a bunkeren át egészen a gyárépületig. Menj föl a lépcsőn, ott balra lesz a tartályok mellet egy vaslépcső, azon menj föl és jobbra, majd föl és körbe. Mejd beérsz egy szobába, ott 3 lesznek (vigyázz, lesz egy 4. is az ablakon keresztül). Majd le az udvarra (it is lesznek páran) és meglátod a nagy tartályt. Az oldalán lesz lépcső, azon felmész és elhelyezed a robbanóanyagot és futás! Ahogy a tartály felrobbant már csak a hajóra kell visszahutnod. Ezt egy regiment német katona próbálja megakadályozni majd. Amint visszértéel a hajóra a küldetésnek vége.

11.3
Lights Out in the Port

Feladatok:
1. Robbantsd fel a generátorokat
2. Öld meg Horst Brennert
3. Leplezd le a V2 rakéták tervrajzait
4. Semmisítsd meg a német gyalogos osztagot
5. Lődd szét a 3 V2 rakéta hüvelyeket
6. Süllyeszd el a tengeralattjárót