Star Wars: Battlefront II

Kódok aktiválása: játék közben megnyomod a start gombot és a D-padon beütöd a kívánt kódot.
A csalás deaktiváláshoz még egyszer beütöd a kódot.

KÓDOK

Sérthetetlenség : fel, fel, fel, balra, le, le, le, balra, fel, fel, fel, balra, jobbra

Végtelen lőszer: fel, le, balra, le, le, balra, le, le, balra, le, le, le , balra, jobbra

Képregény-effektus (CSAK LÉZERKADOSOKNÁL MŰKÖDIK!): fel, le, balra, le, balra, jobbra

GLITCHEK

Repülés: ha éppen Darth Vader-rel, vagy Darth Sidius-sal játszol, akkor nyomd meg kétszer az ugrást és a karaktered repülni fog... sajnos ez csak pár másodpercig tart.

Lassú futás: egy olyan karakterrel kell lenned akinél van lézerkard. Nyomod a sprintelést közben meg a feketét. Így lassított felvételben fogsz futni [Ez alól kivételt képez Mace Windu – nála nem működik ez a glitch!!!] .

Végtelen védekezés lézerkarddal: addig ugrálj amíg le nem megy a staminád mínuszba. Ezután várd meg, hogy elkezdjen visszatöltődni, és mikor már van egy kis piros rész, akkor nyomd meg a feketét. És így végtelen védekezést kaptál mindaddig, amíg ebben a pozícióban maradsz.

Végtelen fojtás: ez Darth Vaderrel és Anakinnal lehetséges. Kiválasztod a megfojtandó alanyt Smile és elkezded fojtogatni, ezután tartod nyomva a fojtást és gyorsan erőt váltasz. És így fojtogatod az ellenfelet, de nem fogy a staminád.

Kettő az egyben: két erőt használsz egyszerre. Dooku gróf és Darth Sidius képesek erre. Ugyanúgy mint az előbb, elkezded fojtogatni a kiválasztott személyt, és váltasz erőt, csak itt még rázni is fogja ellenfeledet. Ez egy igen gyorsan ölő módszer.

A droidok nem lélegeznek: a Polis Massa nevű pályának egy része űr. Ide tankokkal lehet kimenni, különben megfulladunk. De a droidok nem. És ne tessék megijedni, a droid olyan hangot ad mintha fulladna, de az élete nem fogy! Íly módon nyugodtan kisétálhatunk egy rakétavetős droiddal is...:)

Beküldte: danesz10