Call Of Duty 3 teszt - Laja X

Üdv mindenkinek! Ez a kis firkálmány némi képet ad arról a gammáról, ami annak idején "Rangot" adott az új Xbox-nak. Nos ez már a harmadik a keresztségben egy igen nagy nevű és méltán híres játékszériában. Nagyon nagy híve vagyok az FPS-nek, mindent végig játszok, amihez csak hozzáférek, de nem ezért vagyok külőnösen elfogult a cuccal szemben... Imádom a második világháború témáját minden formában. Szóval gondolhatjátok hogy pár, a témát feldolgozó játékkal már játszottam. Nos ennek fényében essünk is neki!!

Látványvilág: Húúúú!!! Nem akarok elfogultnak tűnni, de ez teljesen rendben van. Tömören gyönyörű. Elmúlt már az az idő, amikor pixelhibákról beszélgettünk a haverokkal... Kicsit azért részletezem: iszonyat módon ki van dolgozva a környezet, a fák modellezésén látszik meg először: minden ág külön mozog és nem két kereszt 2D lappal van megoldva Smile Sokkal szebbek lettek a robbanások és a füstgránát effektek, pedig ezek sem voltak túl csúnyák az előzö epizódban sem. Érdemes megjegyezni a karakterek és a fegyverek kiképzését is, közeliben besz*rás, hogy a f@szinak látszik a friss heg az arcán!!! Más: hasalok a gólyó zápor közepén és az MG42-es forgatja ki előttem a fűvet. De tövestűl vazze!! Valós akkori környezet és mindenkor rengeteg robbanás és füst, minden szaggatás nélkül. Igazi élmény!

Játékélmény: Nagyon pörög... Ez az első dolog amit az ember megállapít. Van hangulat és nem akár milyen, ez a második Wink Már az első pályán levesz a lábadról, és térden is maradsz. Nem tudod abba hagyni, amit mi sem bízonyít jobban, hogy tegnap reggel kezdtem el játszani és estig toltam!!! Egyébb iránt 14 epióod van, ezek is több alpályára osztva. Dettó mint az előzöben, itt is nemzetiségek szerint szekciónálva (Angol, Egyesült Államok, Kanada, Lengyelország). Itt is külőnböző karakterek sorsát kisérhetjük végig a Normandiai hídfőböl való kitőrés kemény harcaiban. Újdonságképpen most már vezetned is kell (nem, nem csak tankot Smile ) és egyéb eszközöket is kell használnod a csúnya ellen leküzdése érdekében Smile Nagyon fontos dolog hogy MINDEN rombolható a környezetedben, ami nagyon király, főleg hogy háborúban érzed magad.

Tartalom: Uhhhh. Na most írnom kéne, hogy gyorsan végig lehet rohanni benne. DE!! NE tedd. Élvezd ki mert a stílus szerelmeseinek ez egy ínyenc falat. Kívül belül csillog villog és nem csak az intrónál, amit nagyon utálok. Mesterien megforgatott egy-játékos mód, könnyen unlockolható achivmentek. A multi részét is nagyon istenítik, bár azt nem volt lehetőségem kipróbálni! Garantáltan végig fogod játszani még egy párszor az bíztos. Szóval mindenképp jó vétel lesz!!

Összegzés: Maradjunk annyiban hogy ez az eddigi legjobb FPS a témát feldolgozó játékok között. Megkockáztatom azt is hogy egyébként is. De jönnek most még nagy nevek...

Minden esetre méltó folytatása a a elődnek: több, jobb, szebb és nagyon magával ragadó! Egy újabb játék amiről mindenki tudni fogja, hogy mi is az. Mindenkinek csak ajánlani tudom!