XBox Live problémák

4 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés
Gabesz622
Offline
Itt volt: 6 év 4 hónap
Csatlakozott: 2017-11-08 21:48
XBox Live problémák

Hello mindenk!

Vettem tegnap az egyik haveromtól egy Xbox One S-t, mivel ő beújította a legújabb One X-et.

Össze is raktam szépen, elindult ügyesen a gép, beléptem a microsoft fiókommal, beaktiváltam a 14 napos triált amit adott hozzá a srác, majd feltelepítettem a CoD WWII-t (megvettük, hogy majd hatalmas multi csatákat rendezünk). El is indul a játék, mennék a multiplayerre, erre bedobja, hogy vegyek Goldot, mert anélkül nem férek hozzá a többjátékos mód tartalmához. Köszi. Gyors ellenőrzés, a 14 napos trial él, jelzi a rendszer, hogy aktív. Remek, írok gyorsan valamilyen live supportnak az MS-nél. Na, ilyen persze nincsen. Jó, akkor írok az xbox magyarország facebook profilnak, ahonnan válaszolnak is, de részint vállalhatatlan stílusban, másrészt eszméletlen dilettáns módon. De legalább egy telefonszámot kicsikarok belőlük, amin elérem a supportot.

Ma munka után fel is hívtam őket, ahol vázoltam a problémát, ahol megint csak vázoltam a problémát, ahol egész segítőkészek is voltak... amíg nem mondtam, hogy használt a gép, ekkor kb. rám rakták a telefont...

No nem baj, majd megoldom én magamnak.

Csináltam egy tök új profilt, az MS oldalán keresztül. Ezzel beléptem az Xboxon, megadtam a bankártya adatokat és vettem az MS storejából egy egy hónapos Gold előfizetést, amit ügyesen le is vont, és meg is jelenik a subsciption fül alatt, hogy december nyolcadikáig jó vagyok.

A probléma viszont ugyan úgy fent áll, rohadtul nem tudok multizni, nem csak a CoD-dal, de a GoW bármelyik részével sem, tehát semmilyen játékommal nem. Érdekesség kép, a haverom akitől vettem is a gépet átjött, belépett az ő profiljába erről a One S-ről, és tökéletesen működik nála minden, ami a Gold szolgáltatással járna. Egyúttal ellenőriztük azt is, hogy az ő profiljából ki lett e törölve ez a gép, és igen, már csak a One X-et írja neki...

Szóval itt állok, fájó pénztárcával és szívvel, nem kevés elkeseredéssel, és hozzátok fordulok gamer társak, hátha tudtok segíteni. Találkozott már valaki hasonlóval? Esetleg valami ötlet?

Válaszotokat előre is köszönöm!

woody
woody képe
Offline
Itt volt: 2 év 8 hónap
Csatlakozott: 2009-03-04 21:04

Az megvan vkinek, hogy a legutóbbi frissítés óta OFFLINE módban nem látja a HDD-n levő játékokat a rendszer?
Magát a merevlemezt látom, a szabad helyet is kiirja de sem, a játékmenüben sem a storage menüben nem látja a tartalmukat (tehát ez vonatkozik belső, és az usb-re is..)

Esetleg ez másnál is így van? Köszi, ha bárki válaszol!

woody
woody képe
Offline
Itt volt: 2 év 8 hónap
Csatlakozott: 2009-03-04 21:04

Nagyon fura ez nekem, a micro simán kivette a decemberi eleji frissitéssel az offline játékot a konzolaiból, és ez senkit sem érdekel.. (meg ha nem vagy bejelentkezve akkor pl nem lehet a belső tárhelyről törölni sem) és ez nincs feltüntetve sehol sem! (már ezért be lehetne perelni a céget.. én csak azokat sajnálom akik beugrottak a bf-es lemezmeghajtó nélküli gépekbe és majdcsak akkor szembesülnek vele, mikor a gyerekszobában nem lesz elég erős a wifi..)

pedig milyen jó is lett volna.. ha tudnátok..

woody
woody képe
Offline
Itt volt: 2 év 8 hónap
Csatlakozott: 2009-03-04 21:04

valóban produkálja az xo fenti jelenséget, a legutóbbi frissités kicsit tompította a hibát, de sajnos továbbra sem olyan mint pár hónapja volt.. (bár láthatólag ez rajtam kívül senkit nem érdekel - admin akár törölheti is a hozzászólásokat)

Némi kiegészítés (hátha majd egyszer rájöttök, hogy ez miért fontos..) - ha csak belső hdd-t használsz akkor a fenti anomália ritkán fordul elő.
Annyi a probléma hogy a rendszer nem füzi fel az usb eszköz(öke)t és így a játékok listája sem frissül, tehát mindenhol 0-as érték van. (sem a külső sem a belső tartalom nem látszik) az egyetlen megoldás a "group" menüböl vagy a letöltések menüböl indítani egy játékot, és ha szerencsénk van akkor az inicializálja az usb-t, és visszakapjuk a külső eszköz teljes tartalmát.