Gyári XBOX használati útmutató

FONTOS!!!
Az útmutató csak GYÁRI, nem MÓDOSÍTOTT XBOX-ra érvényes! EVOX, XBMC, DIVX, MP3, MÁSOLT JÁTÉK FUTTATÁSÁRA és egyéb APPS futtatására csak is a különböző módon átalakított gép képes!
 
Egy megvásárolt xbox-hoz (elvileg minden esetben) járó tartozékok:
  • 1 db XBOX konzolgép:)
  • 1 db joystick M$
  • 1 db hálózati tápkábel!
  • 1 db standard AV videókábel
  • 1 db scart csatlakozó M$
Általános tudnivalók
Alapestben egy megvásárolt "SZŰZ" XBOX semmi másra nem képes, mint az eredeti DVD lemezes játékok és gyári AUDIO CD-k lejátszására! Másolt lemezeket nem képes olvasni, DVD filmek lejátszására pedig szükség van az ún. M$ DVD KIT-re!
A gépet bekapcsolni az erre a célra kialakított, kisebb ’’POWER’’ gombbal lehet, de a nagyobb, DVD-EJECT (tálcanyitó) gombbal is ugyan ez az eredmény érhető el. Kikapcsolni viszont már csak a ’’POWER gomb egyszeri megnyomásával lehet a gépet.
A gép játék közben a mentéseket a beépített (verziótól függően) 8-10GB-os HDD-re menti el, ezért nincs szükség memóriakártyára. A mentésről mindig kapunk figyelmeztetést, ilyenkor eszünkbe ne jusson kikapcsolni a gépet, mert akkor legnagyobb sajnálatra elveszik a játékállás mentése!
Játékból való kilépés
A játékból semmilyen más módon kilépni nem lehet, csak a gép kikapcsolásával! Az InGameReset funkció csak moddolt gépen lehetséges. Mielőtt ezt megtennéd, készíts játékállás mentést, különben kezdheted újra az gészet. A gépre semmilyen káros hatása sincs a ki-be kapcsolásnak.
Nagyjából ennyi jutott eszembe, amiről érdemes tudni egy "SZŰZ" Xbox tulajdonosának.
Mindenkinek kellemes játékot és jó szórakozást választott konzoljához!
BlackLord
xboxklub.hu