Xbox Classic - FullSet Edition

2 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés
thoger
Offline
Itt volt: 1 év 9 hónap
Csatlakozott: 2007-02-21 20:03
Xbox Classic - FullSet Edition

Szervusztok! Nagyon régen jártam erre! Biggrin

Költözés alkalmával előkerült az xboxom, és rögtön elkezdtem nosztalgiázni. A nagy agytekervényelés közben a következő vízió jelent meg előttem.

Miért is ne hozhatnánk létre így 2018-ban egy olyan xbox classic-ot amely tartalmazza az összes kiadott játékot!? Én imádnám ha lenne egy ilyen gépem! Szerintem egy nagyon izgalmas project lehet. Lássuk:

JÁTÉKOK

1047 megjelent játék a wikipédia szerint

  • Fontosnak tartom, hogy azok a címek melyek megjelentek több régióban is a legalacsonyabb méretű verzióban kerüljenek a gyűjteménybe. Ezek tapasztalatom szerint a NTSC kiadások, ugyanis a PAL verziók tartalmaznak több nyelvet, melyek csak foglalják a helyet.

HÁTTÉRTÁR

SZOFTVER

 

MAGA A VÍZIÓ

  • Mivel nem fér el az összes játékunk a box saját merevlemezén, kénytelenek vagyunk külső tárolót használni, és arról, a játék indításának alkalmával át FTP-zni a tartalmat.
  • Lényegében az XBMC mutatná az összes játékot, esetleg -apró kis jellel- jelezve hogy az a merevlemezen, vagy a külső szerveren található e.
  • Érdemes lenne a legnagyobb méretű játékokat elhelyezni a belső HDD-n, a maradékot pedig a külső tárolón, hogy az FTP-zés ne tartson túl sokáig a box 100 Mbites portján.
  • A módszer csak egy távoli FTP szervert igényel, bár az én vágyamat az elégítené ki ha minden a boxon belül lenne elhelyezve. Elképzelésem szerint a DVD meghajtó helyén szépen elférne egy development board -lehetőleg- sata(?) csatlakozással, és mellette egy tetszőleges méretű merevlemez. (2,5", 3,5")

Véleményeket várok, úgy látom a külföldiek nem gondolkoztak hasonlóban, pedig más megoldást nem látok arra hogy egy ilyen gépet készítsünk. Fontos lenne a lehető legnagyobb sebesség elérése az FTP használatakor, hiszen csak ezzel javítható a felhsználói élmény.

Te bírnád? Wink

 

 

joco09
joco09 képe
Offline
Itt volt: 1 év 8 hónap
Csatlakozott: 2008-08-03 09:15

Szia.Erre keres rá: xbox classic xtender.